Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Π Ρ Ο Τ Α Σ Η Γ Α Μ Ο Υ !!!!


 ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ !!!
   ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ !!!!!
       ΖΩΗ ΜΟΥ !!!!!
          ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ !!!!!!
              ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ?????
    
         


   Ποια μεγαλύτερη χαρά θα μπορούσα να περιμένω τέτοιες μέρες ,από από το να είναι η ιστοσελίδα μου αυτή ο τόπος όπου θα γίνει επίσημη πρόταση γάμου !!!
Παρότι γνωρίζετε ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ΔΕΝ κοινολογώ, ούτε ονόματα , ούτε στοιχεία σας, πολλώ δε μάλλον ΔΕΝ ανακοινώνω την εμπιστευτικη αλληλογραφία που ανταλλάσουμε.... ωστόσο κάνοντας υπακοή εν Κυρίω στον αγαπητό μου Αρίστο που με παρακάλεσε να την δημοσιεύσω θα το κάνω !!!


Αγαπητή μου και σεβαστή μου κυρία Σπυριδούλα, Συγχωρέστε με που δεν σας έγραφα το τελευταίο διάστημα τόσο συχνά όπως παλαιότερα αλλά η αιτία είστε…. ΕΣΕΙΣ !!!

Πριν από δυο μόλις μήνες και ύστερα από αρκετές σας προτάσεις γνωριμιών που …. ευτυχώς…. δεν ευοδώθηκαν, μου γνωρίσατε την γυναίκα των ονείρων μου, έναν ένσαρκο Άγγελο του Κυρίου που άγγιξε την ψυχή μου και μεταμόρφωσε την ζωή μου !! Την Θεοφανία μου !!!!!

Δυο μήνες τώρα ζούμε ένα όνειρο !!!

Έναν έρωτα από αυτούς που διαβάζαμε μικροί στα παραμύθια και μας αξίωσε Κύριος ο Θεός δια της Υπεραγίας Θεοτόκου να βιώσουμε κι εμείς !!!!

Έναν έρωτα αγνό, καθαρό, πνευματικό αλλά συνάμα και παθιασμένο που μας έχει συνεπάρει και μας έχει μεθύσει !!

Με την σύμφωνη γνώμη αμφοτέρων των Πνευματικών μας, που από την αρχή ενημερώθηκαν και δαψιλώς ευλόγησαν αυτήν την σχέση, αποφασίσαμε να θεμελιώσουμε μια εν Χριστώ ευλογημένη οικογένεια !!!

Επειδή όμως δεν θα ήθελα να στερήσω από την αυριανή μου συμβία μια πρωτότυπη κι αντισυμβατική πρόταση γάμου, θέλω να παρακαλέσω εσάς, που  γίνατε αφορμή να γνωριστούμε και μας στηρίξατε με τις νουθεσίες σας να κρατήσουμε την σχέση μας καθαρή από σαρκικές παρεκτροπές και να πορευτούμε σύμφωνα με τον Νόμο του Κυρίου, να δημοσιεύσετε στο blog σας την πρόταση γάμου, μια λιτή και λακωνική με τα λόγια «Θεοφανία μου, Έρωτα μου, Ζωή μου, Αγάπη μου… Θα με παντρευτείς ?» Σας εμπιστεύομαι απόλυτα για ότι άλλο εσείς κρίνετε να κάνετε.

Επίσης επειδή γνωρίζω ότι ο κόσμος στην εποχή μας είναι δύσπιστος και δεν πιστεύει ότι υπάρχουν άνθρωποι του Θεού, όπως εσείς καλή μου κυρία Σπυριδούλα, που ανιδιοτελώς από το υστέρημα του χρόνου και της ψυχής τους, βοηθούν τους συνανθρώπους τους και συμβάλλουν κατά το ανθρώπινο στο έργο του Κυρίου ώστε να δημιουργηθούν εν Χριστώ Εκκλησίες, δηλαδή ευλογημένοι γάμοι, γι αυτό προς ενίσχυση των εν Χριστώ αδελφών μας, στο να ελπίζουν, να προσεύχονται και να προσπαθούν αλλά πάντα εν Χριστώ και μακριά από προγαμιαίες σχέσεις , σας παρακαλώ θερμά, κάντε μου την χάρη να δημοσιεύσετε αυτούσια αυτήν μου την επιστολή !!

 Συγχωρέστε με ξανά αν δεν ας γράφω συχνά, αλλά είμαστε συνέχεια με την Αγάπη μου, την Θεοφανια μου, το πιο πολύτιμο πλάσμα που ο καλός μας Θεός – μεσω υμών – μου έστειλε !!

Να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας στην ταπεινή μου παράκληση !

Να σας ευχαριστήσω από τα τρίσβαθα της καρδιάς μου για όσα κάνατε για εμένα και την Θεοφανία μου !!

Να σας διαβεβαιώσω ότι πάντα είστε στις προσευχές μας και στην μνημόνευση στην Αγία Προσκομιδή !!

Να σας ευχηθώ Κύριος ο Θεός να σας χαρίζει έτη πολλά και να σας αξιώσει και ης επουρανίου αυτού Βασιλείας, πρεσβείαις της Πανυπερευλογημένης, Ενδόξου Δεσποίνης ημών Θεοτόκου κι Αειπαρθένου Μαρίας !!

Καλη κι Ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα !!

Καλή Ανάσταση !!

Καλό Πάσχα !!

Με απέραντη ευγνωμοσύνη, σεβασμό κι αγάπη

 Ο Αρίστος σας !!!