Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΓΑΜΟΥ


Απο μία εξαιρετικη μας φίλη έλαβα τις ακόλουθες δύο αγγελίες συγγενικών της προσώπων με την παράκληση να τις δημοσιεύσω, κατι που κάνω με χαρά !!
 
Αφορούν ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΚΥΡΙΑ και ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΚΥΡΙΟ 
Διαβάστε παρακαλώ με προσοχή και στείλτε το email σας στην νεαρή μας φίλη στο email της
                  ortensia698@gmail.com
 
ΠΡΟΣΟΧΗ .... Το παραπάνω email αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις δύο παρακάτω περιπτώσεις. Για όποια άλλη περίπτωση και αγγελία μην ενοχλέιτε την φίλη μας αλλά στείλτε μου στο 
                  marrybestgr@yahoo.gr
 
 38 χρόνων δασκάλα, διορισμένη στην Αθήνα. Ιδιόκτητο σπίτι και αμάξι. Από εξαίρετη οικογένεια. Χωρίς υποχρεώσεις. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ιδιαίτερα εμφανίσιμη γυναίκα της οποίας η ηλικία δε φαίνεται (1..72, 54 κιλά).

Αναζητά: κύριο από 38 έως και 48 (το πολύ), άγαμο ή διαζευγμένο χωρίς παιδιά, μορφωμένο και επαγγελματικά αποκαταστημένο με σκοπό το γάμο και μόνο. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι εμφανίσιμος και πάνω από 1.75.


39 χρόνων, διαζευγμένος χωρίς παιδιά, οικονομολόγος σε ιδιωτική εταιρεία με πολύ καλό μηνιαίο εισόδημα. Ιδιόκτητο σπίτι στην Ηλιούπολη και αμάξι. Από εξαιρετική οικογένεια και εμφανίσιμος (1.70, και αδύνατος). Δραστήριος: κάνει σερφ και πολύ κοινωνικός.

Αναζητά: κυρία με σκοπό το γάμο και μόνο. Από 27 έως και 35 χρόνων (όχι παραπάνω). Μορφωμένη, άγαμη ή διαζευγμένη χωρίς παιδιά. Το επαγγελματικό αδιάφορο. Εμφανίσιμη.