Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Εν είδει DISCLAIMER

Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να τονίσω σε όσους και όσες επισκέπτονται το blog μας, οτι αφορά γνωριμίες Γάμου μεταξύ Ορθδόξων Χριστιανών, που αγωνίζονται να ζούν με την καθοδήγηση των Γερόντων των μια εν Κυρίω πνευματική ζωή, που αγωνίζονται να παραμείνουν ακέραιοι και καθάριοι σε μία εποχή που αποθεώνει την σαρκολατρεία και που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια εν Κυρίω Χριστιανική Οικογένεια !!

Υπάρχουν δεκάδες sites γνωριμιών που μπορούν να ικανοποιήσουν τις όποιες απαιτήσεις και προσδοκίες σας, επομένως σας θερμοπαρακαλώ μην μπάινετε στον κόπο να γραφετε αν με την πρόφαση ενός γάμου θέλετε απλά μια εφήμερη, επιπόλαια γνωριμία.

Σας ευχαριστώ θερμά ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας στην ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ μας προσπάθεια. Καλά γνωρίζετε ότι ΔΕΝ επιζητώ ουδεμία αμοιβή, ούτε καν αναγνώριση ή επιδοκιμασία. Προσπαθώ ταπεινά να διακονώ όσους και όσες μπορώ να βρούν τον άνθρωπο τους.

Ασφαλώς ΔΕΝ έχω την φρουδα ελπίδα ότι μπορώ να σας παντρέψω ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ. Αλλά και αυτές οι δεκάδες των παιδιών που παντρεύτηκαν με την ταπεινή συμβολή μου ελπίζω να είναι η μαρτυρία μου ενώπιον του Κυρίου ότι και το μικρό μου τάλαντο έθεσα στην υπηρεσία Του, σε μια εποχή αφιλίας και μοναξιάς. Ισως δι ευχων τους λυτρωθώ της αιωνίου κολάσεως ..Αμην ! Γένοιτο !